Sponsorer

Kolla in våran nya hemsida på new.fotskalsbygdegard.se. Eftersom att sidan är i pågående utveckling uppskattas konstruktiv kritik!

Fotskäls bygdegård

Besöksadress:

Strätehedsvägen 5

511 96 Fotskäl

 

Postadress:

Barbro Strand

Rådahed 1

519 96 Fotskäl

 

tel 0320-63031

0761-33 26 40

 

info@fotskalsbygdegard.se

Sponsorer

Vill ni stödja Fotskäls bygdegårdsförening?

Vår bygdegård är en viktig träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden. Vi i föreningens styrelse arbetar för att bygdegården ska vara levande. Vi tycker att den ska vara en aktiv mötesplats i byn där alla ska känna sig välkomna och delaktiga, gammal som ung. Uthyrning är en viktig del i vårt arbete, det ger ekonomi och sammanhållning.

Bygdegården är nu i behov av renovering, och då främst utomhus. Huset behöver målas, vindskivor bytas, och det utvändiga taket i entrén är fuktskadat. Föreningen planerar att söka bidrag för denna renovering och kan i bästa fall få halva kostnaden i kommunalt bidrag. Vi behöver få in pengar utöver hyresintäkterna så att denna renovering går att genomföra och vi erbjuder därför företag en reklamplats i bygdegården och på vår hemsida.

 

Reklamplats/Sponsring

Publicering på bygdegårdens hemsida med logga och länk samt reklamplats i entrén/kapprummet. En skylt, A-4 storlek liggande, kostar för ett år endast 500 kr som vi fakturerar men vi tar gärna emot mer sponsring.

Det vi behöver från er är:

– En skylt i liggande A4, vi plastar in och sätter upp

– Adress till er hemsida ni vill vi länkar till.

– Adress dit fakturan ska skickas.

 

Är ni intresserade eller har ni några frågor kontakta oss!

E-post: info@fotskalsbygdegard.se

 

Våra sponsorer